Connect with us

Akční letenky

Malta z Prahy nejlevněji s cestovkou ve 4* hotelu. Zájezd od 13 090 Kč

Published

on

Na zajímavou nabídku týdenního zájezdu na Maltu z Prahy narazíte u cestovních kanceláří Fischer a Exim Tours.

Zájezd na přelomu srpna a září do 4* hotelu Soreda se snídaní aktuálně zakoupíte za 13 090 Kč na osobu. Zvolit můžete také polopenzi plus za 16 100 Kč.

Tento zájezd není vhodný čistě pro plážovou dovolenou, ale spíš jako ideální varianta, jak vyrazit nejlevněji za objevováním Malty.

Pokud byste vyrazili na vlastní pěst z Prahy v termínech na začátku září, za jednu zpáteční letenku bez zavazadla zaplatíte 4 555 Kč a za ubytování bez snídaně v apartmánech kolem 7 500 Kč na osobu. Hotely se snídaní pak startují na částkách okolo 9 000 Kč na osobu.

Oproti tomu za 13 090 Kč máte v ceně zpáteční letenku s odbaveným zavazadlem, 7 nocí se snídaní a navíc ještě transfer z/na letiště.

Tipy k vaší cestě najdete v našem průvodci:

Continue Reading

Akční letenky

Za příjemnými teplotami na KORFU – 1 222 Kč

Published

on

By

Levné zpáteční letenky pořídíme z Prahy na Korfu. Zpáteční letenky z Prahy na Korfu jsou dostupné už za 1 222 Kč. Nejvýhodněji pořídíme letenky na termíny v říjnu. Nejvýhodnější tarif u Ryanairu zahrnuje příruční zavazadlo o rozměrech 40x25x20 cm. Nejlevnější letenky jsou dostupné na termín 16.10.2024 – 23.10.2024.    

The post Za příjemnými teplotami na KORFU appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Zakynthos z Brna na 7 nocí vč. snídaně předposlední týden v září. Zájezd od 5 990 Kč

Published

on

By

Ne nutně s odletem do dvou dní seženete ty nejnižší ceny zájezdů. Z Brna můžete letět na řecký ostrov Zakynthos až 20. září a s tím, že za 7 nocí pobytu v 3* hotelu u pláže a snídaní zaplatíte pouhých 5 990 Kč na osobu.

Tento zájezd zakoupíte na stránkách CK cedok.cz a případně další termíny či hotely porovnáte v našem srovnávači zájezdů do Řecka.

Konec září bude vhodný jak ke koupání, tak především aktivnějšímu poznávání ostrova. V tomto případě se vám bude hodit náš průvodce:


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Melbourne na mnoho termínů z Prahy se zavazadlem. Letenky od 18 670 Kč

Published

on

By

Turkish Airlines v aktuální akci nabízejí nejlevnější letenky z Prahy do Austrálie přes hlavní zimní sezonu, kdy v Austrálii panuje léto.

Zpáteční letenky se dvěma přestupy v Istanbulu a Kuala Lumpur zakoupíte na mnoho termínů od listopadu do března za 18 670 Kč. Lety mezi Kuala Lumpur a Melbourne jsou operovány aerolinkou Malaysia Airlines.

V ceně letenky je navíc odbavené zavazadlo do 23 kg.

Naplánujte si kompletní dovolenou již nyní a spolu s letenkami rezervujte:


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading