Connect with us

Akční letenky

Výběr top zájezdů na překrásnou Lefkadu. Zájezd od 9 780 Kč

Published

on

Vypravte se na řecký ostrov Lefkada pyšnící se nejkrásnějšími plážemi světa. Protože individuální cesta na Lefkadu vychází velmi draho, připravili jsme výběr tří nejlepších zájezdů na týden z Prahy.

Všechny zájezdy zahrnují zpáteční letenku z Prahy na letiště Preveza, odbavené zavazadlo do 23 kg i transfer z/na letiště.

Kostas Studios v Nidri za 9 780 Kč

Velmi dobře hodnocená studia s malou kuchyňkou najdete v centru živého letoviska Nidri s možností výletů lodí na okolní ostrůvky i dobrou dostupností autobusem.

Toto ubytování je ideální pro cestovatele, kteří si rádi sami vaří a hledají velmi levné ubytování se skvělým poměrem ceny a výkonu.

Hotel Poseidonio B v Nidri za 13 180 Kč

Také tento zájezd míří do oblíbeného letoviska Nidri s širokou možností výletů a zábavy.

Zájezd do hotelu Poseidonio B obsahuje polopenzi a je vhodný pro méně náročné cestovatele, kteří preferují stravování bez starostí v rámci hotelu.

Santa Marina u pláže Milos za 16 490 Kč

Hotel leží v nejkrásnější lokalitě ostrova Lefkada zhruba 600 metrů od pláže Milos, jedné z nejslavnějších pláží na celém světě.

Zájezd obsahuje polopenzi a patří k těm nejlepším pro milovníky nádherných scenerií, pobytu v přírodě, ale zároveň v blízkosti centra letoviska Agios Nikitas.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Afrika

Madagaskar, Zanzibar či Keňa s all-inclusive přímo z Prahy. Zájezd od 27 990 Kč

Published

on

By

S blížícím se startem sezóny zimních exotických dovolených padají ceny strmě dolů nejen na last minute termíny. Např. zájezdy s odletem v průběhu listopadu i prosince pořídíte do 30 tisíc korun na osobu včetně all inclusive.

Konkrétně se jedná o dovolenou na ostrově Madagaskar nebo na pobřeží Keni. O nic dráž nevyjde ani případný pobyt na Zanzibaru.

Z Prahy se do všech destinací komfortně létá přímým letem širokotrupým letadlem Boeing 787 bez mezipřistání.

Přehled nejlevnějších termínů najdete přímo na stránkách CK nebo v našem srovnávači zájezdů.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Letenky na KAPVERDY – 4 966 Kč

Published

on

By

Akční letenky na Kapverdy se zastávkou v Lisabonu koupíme u easyJet. Pěknou kombinaci letenek z Prahy na Kapverdy pořídíme u easyJet. Zkombinujeme letenky z Prahy do Lisabonu a z Lisabonu na ostrov Sal. Nejlevnější kombinaci pořídíme za 4 966 Kč v termínu 11.3.2025 – 22.3.2025, další termíny převážně přes zimu vycházejí sice dráž, stále ale… číst více

The post Letenky na KAPVERDY appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Nejlevněji z Prahy do LISABONU – 1 443 Kč

Published

on

By

Akční letenky do Lisabonu koupíme u easyJet. U aerolinyk easyJet najdeme akční letenky z Prahy do Lisabonu. Za nejlevnější zpáteční letenky zaplatíme 1 443 Kč. Nejlevnější letenky koupíme na prosinec nebo leden. V ceně nejvýhodnějšího tarifu od easyJet máme malé příruční zavazadlo 45x36x20 cm. Jako příklad letenky na termín 6.12. – 12.12.2024. Jak z letiště… číst více

The post Nejlevněji z Prahy do LISABONU appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading