Connect with us

Akční letenky

Hongkong z Prahy v hlavní sezoně. Letenky od 13 050 Kč

Published

on

Akčních letenek do Asie s odletem z Prahy je jak šafránu, a proto by vám neměla uniknout akce aerolinky Swiss z Prahy do Hongkongu.

Na mnoho termínů v listopadu 2024 a březnu 2025, tedy v době, kdy panuje v Hongkongu nejpříjemnější počasí, zakoupíte zpáteční letenky za 13 050 Kč. Po cestě je jen jeden velmi pohodlný přestup na přehledném letišti Zürich.

Letenky nejlevněji zakoupíte přes web aerolinky swiss.com a dostupné jsou samozřejmě také v našem vyhledávači.

Hongkong a sousední Macao jsme navštívili minulý rok a zjistili, že ani týden pořádně na prozkoumání obou míst nestačí… Každopádně jsme sepsali průvodce nabité praktickými informacemi:

Continue Reading

Akční letenky

Víkendový Madrid z Prahy. Letenky od 1 302 Kč

Published

on

By

Po roce vám můžeme znovu přinést krásný tip na letenky do Madridu. V letenkovém koutku na ně upozornil Sultán Bordo a díky jeho tipu můžete naplánovat výlet do španělské metropole jen za 1 302 Kč.

Letí se v pátek 18. října v 6:00 z Prahy a návrat zpět v pondělí 21. října v 5:50 z Madridu. O víkend dříve s návratem ve středu můžete letět za 1 700 Kč. Několik dalších termínů najdete do 3 tisíc korun.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Nový Zéland nebo Austrálie nejlevněji z Benátek. Letenky od 13 357 Kč

Published

on

By

Za aktuálně nejlevnějšími letenka k protinožcům se vydejte do italských Benátek. Zpáteční letenky do Aucklandu vás vyjdou jen na 13 357 Kč a do Melbourne na 13 747 Kč.

V ceně jsou 2 odbavená zavazadla po 23 kg a jeden celodenní přestup v Šanghaji ideální k návštěvě města.

Platí pro odlety 3. října a 2. nebo 4. listopadu s maximálním pobytem 14 dní. Další a delší termíny jsou o 3 tisíce dražší.

Do Benátek se přitom snadno dopravíte nočním vlakem, autobusy, autem nebo letecky. Odlet je dopoledne v 10:30.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

SEVILLA levně z Prahy – 1 740 Kč

Published

on

By

V dnešní akci Ryanair se dají levně pořídit letenky do Sevilly. Zpáteční letenky z Prahy do Sevilly jsou dostupné za 1 740 Kč. Nejlevnější letenky pořídíme na listopadové termín po zadání slevového kódu WK15OFFP. V ceně základního tarifu od Ryanair máme malé příruční zavazdlo 40x25x20 cm. Nejvýhodnější letenky jsou dostupné na termín 5.11.2024 – 12.11.2024…. číst více

The post SEVILLA levně z Prahy appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading