Vietnam z Prahy s Turkish Airlines – Hanoj, i Ho Či Minovo Město. Letenky od 15 642 Kč

Vietnam z Prahy s Turkish Airlines – Hanoj, i Ho Či Minovo Město. Letenky od 15 642 Kč

RYCHLÁ REZERVACE LETU V záplavě vysokých cen letenek do jihovýchodní Asie z Prahy vyčnívá dobrá akční nabídka Turkish Airlines do Ho Či Minova Města, Hanoje a především s možností open-jaw kombinace obou měst. V několika mimosezónních termínech mezi květnem a červnem (návraty možné i první týden v červenci) zakoupíte zpáteční letenky z Prahy s přestupem v

V záplavě vysokých cen letenek do jihovýchodní Asie z Prahy vyčnívá dobrá akční nabídka Turkish Airlines do Ho Či Minova Města, Hanoje a především s možností open-jaw kombinace obou měst.

V několika mimosezónních termínech mezi květnem a červnem (návraty možné i první týden v červenci) zakoupíte zpáteční letenky z Prahy s přestupem v Istanbulu od 15 642 Kč.

V ceně letenky je 1 odbavené zavazadlo do 23 kg. Upozorňujeme, že po prokliku z výběru letů na konkrétní letenku se po vyplnění jména zobrazuje chybná informace o tom, že letenka obsahuje pouze příruční zavazadlo. Tuto informaci s klidem ignorujte a pokračujte ke koupi letenky – v ceně je skutečně i odbavené zavazadlo.

Posts Carousel