Vyberte vítěze 3. kola fotosoutěže ze 133 snímků

Do třetího kola fotosoutěže Domov objektivem cestovatelů prošlo 133 snímků s popisky a GPS údaji! Hlasovat je možné pomocí galerie s tlačítkem pro zvyšování karmy u každého snímku. Prosíme čtenáře, aby se k hlasování postavili čelem a poctivě prohlédli všechny snímky. Kromě pěkných obrázků získáte mnoho tipů na vaše cesty.

Stránky naší fotografické soutěže naleznete na fotosoutez.ces­tovatel.cz snímky zasílejte na fotosoutez (at) ces­tovatel.cz

Připravujeme web a články s fotografiemi, které již soutěží prošly.

Ceny ve třetím kole

  1. software Zoner Photo Studio 9 Xpress + Zoner Web Gallery + Zoner Photo Print knihu o fotografování z vydavatelství Zoner Press a knihu Ondřeje Neffa Digitální fotografie polopatě a dárkový certifikát na slevu kurzu Institutu digitální fotografie (IDIF).
  2. software Zoner Photo Studio 9 Xpress + Zoner Web Gallery knihu z vydavatelství OFTIS a knihu Neffův průvodce digitální fotokomorou, kterou vydal IDIF.
  3. software Zoner Photo Studio 9 Xpress, dále knihy z vydavatelství OFTIS a Fotografický blesk v digitální i klasické fotografii od IDIFu.


Ceny pro vítěze finálového kola

      Software Zoner Photo Studio 10 ;-) + ceny od dalších sponzorů
      Knihy o fotografování a cestování
      Dárkové certifikáty na kurzy IDIFu a odborné publikace
      Dárková poukázka na nákup v prodejně Humi OUTDOOR + ceny od dalších sponzorů

Hlavní partner:

Zoner Photo Studio

Další parneři:

IDIF Humi OUTDOOR Zoner Press ... jednoduše dobré knihy Tiskárna a vydavatelství OFTIS Ústí nad Orlicí

Partneři výstavy

Putovní výstava fotografií bude vytištěna na kvalitních tiskárnách a papírech firmy EPSON. Adjustaci fotografií na desky provede firma MMC, s.r.o. Plzeň

Milan Kylar

Zakladatel a kdysi také šéfredaktor časopisu www.cestovatel.cz. Nyní jsem zaměstnancem softwarové společnosti... Kromě toho občas fotografuji.

Doporučené články