Rodinné penziony vám nabídnou ubytování doslova na míru

Chystáte se na dovolenou po Čechách na vlastní pěst a přemýšlíte o tom, kde a jak se ubytovat? Pokud nejste mladí dobrodruzi, kteří chtějí za každou cenu ušetřit a je jim jedno kde spí, hlavně když spí, dobrou volbou jsou penziony. Na spaní pod širákem už totiž máte staré kosti a vyhazovat spoustu peněz za ubytování v luxusním hotelu se vám nejspíše také nechce. Pak zůstávají právě penziony.


Neplaťte zbytečně služby velkých hotelů

Právě menší a rodinné penziony nabízí naprosto dostatečný komfort ubytování. Tytam jsou doby, kdy jsme vzhlíželi k našim rakouským sousedům na vysoké standardy jejich penzionů a typického Zimmer frei. Dnes už totéž a mnohem více umíme nabídnout i u nás a cena je na rozdíl od sousedů velice příjemná. Můžete si také zvolit penzion s vybavením podle vašich nároků. Ve velkých hotelích nabízejí spousty různých služeb. Většinu z nich ale většinou ani nevyužijete. Během svého pobytu to nestihnete nebo o ně nemáte zájem. Přesto ale tyto služby platíte. Samozřejmě se promítnou do ceny za pokoj. U penzionu se vám nic podobného nestane. Vyberete si takový standard, jaký bude vyhovovat vám.


Ubytování, kde se budete cítit jako doma

Najdete si velmi atraktivní lokalitu, například penziony Český Krumlov. Krásné historické jihočeské město vám nabídne spoustu penzionů. Výhodou je, že si vytipujete ubytování přesně sobě na míru. Neplatíte služby hotelové posilovny, do které nikdy nevkročíte. V penzionu si můžete vybrat třeba jednodušší skromnější pokoj, ale stejně dobře i velké apartmá s terasou a vlastní vířivkou. Záleží jenom na vás, po čem toužíte. Příjemným bonusem je i téměř rodinná atmosféra. Recepční nebo dokonce majitel si s vámi popovídá, dozvíte se, co je v okolí zajímavého. Kam se jít vykoupat, ve které zdejší restauraci dobře vaří. Budete se zde cítit skutečně jako doma.

Doporučené články