Obecní rozhlas má stále kouzlo

Mnozí si jej zasazují do dob minulých a menších vesniček. Není tomu tak, ještě dnes se bez něj neobejdou městečka i městské čtvrti. Obecní rozhlas tak má stále své kouzlo, protože internet a mobilní technologie mohou vždy selhat. Drátový obecní rozhlas slouží ke komunikaci představitelů obce s občany, je tak stále nejrychlejším médiem v dané komunitě.

Drátový rozhlas pro města a obce

Někdo by možná namítal, že v dnešní době přece nemá něco tak zastaralého smysl. Máme mobily, wifiny, data. Přece ale právě na vsích žijí starší lidé, kteří tyto technologie nevyhledávají. Ne každý holduje sociálním sítím, mnohdy ani neví, že je dobré třeba sledovat profily tamních IZS. Informovat o náhlých událostech rychle má patřit mezi nezbytnosti každé obce a to nenahradí moderní komunikace. Podívejte se na stránky https://elmik.cz/produkty/dratovy-rozhlas/, kde máte krásně vysvětlené, proč má drátový rozhlas smysl a jaký je posun v těchto technologiích. Ty musí splňovat účel, tedy věcně, rychle a efektně informovat všechny občany o důležitých událostech.

Kde pořídit drátový rozhlas pro města a obce?

Jestli je váš obecní drátový rozhlas již zastaralý, je dobré si nechat udělat kompletní řešení od profesionální firmy, podívejte se například na stránky ELMIK s.r.o. (https://elmik.cz/produkty/dratovy-rozhlas/), společnosti, která se právě těmito vymoženostmi zabývá od roku 1994, a tak vám i poradí, co bude pro vaše účely to nejlepší. Levné a kvalitní ozvučení nepřestavuje nijak velkou investici, obecní drátový rozhlas navíc není nijak náročný na údržbu. Jeho instalace je jednoduchá a tlakové reproduktory lze umístit prakticky kamkoli, aby měl rozhlas co nejlepší dosah. Nemusí však být využíván jen ve městě či obci, lze takto ozvučit školy, nemocnice, průmyslové podniky, sportovní areály a další místa, kde je potřeba šířit informace „po drátě“.

Doporučené články