Nejpohodlnější cesta z pražského letiště? Pronajměte si auto přímo na letišti

Přiletíte z ciziny s mnoha zavazadly? Očekáváte vzácnou zahraniční návštěvu a chcete na ni zapůsobit? Nemá vás na letišti kdo vyzvednout? Všechny tyto situace mají několik řešení, to nejjednodušší však zní: nechte si přímo před dveře terminálu přistavit auto. Existují samozřejmě i jiné možnosti, jako například hromadná doprava. V ní jste ale omezeni prostorem, a především jízdním řádem. O pohodlí ani nemluvě.

Půjčovna aut na letišti v Praze vám připraví vůz na kteroukoliv hodinu, a to i mimo svoji pracovní dobu. Je jedno, jestli je zrovna pravé poledne, nebo půlnoc, spolehnout se můžete na to, že až vystoupíte z letadla a opustíte terminál letiště, nasednete bez zdlouhavého hledání rovnou do pronajatého auta. Nezáleží ani na účelu cesty. Jestli plánujete vyzvednou své zahraniční přátele, obchodní partnery či se vracíte ze své vlastní dovolené. Podle toho si jen zvolíte, jaké auto z vozového parku si hodláte pronajmout. Pokud máte hodně zavazadel, oceníte větší dodávku, jde-li vám spíše o pohodlí, vyberete si některé z menších vozidel.

Jak zapůjčení auta probíhá?

Pronájem auta na letišti v Praze vyřídíte během několika málo minut. Výběr vozu a jeho objednávku zvládnete přes webové stránky. Kromě svých osobních údajů sdělíte také čas plánovaného příletu, a to včetně čísla letu. Tím získáte jistotu, že ať přiletíte na čas, dříve, nebo později, pracovník autopůjčovny Taggart na vás bude i s připraveným autem čekat.

Samotné předání automobilu nezabere více než pár minut. Prokážete se občanským průkazem a řidičským oprávněním a můžete odjet. Platbu vyřešíte rovněž online.

A jak je to s vrácením auta? Buď se dohodnete, že jej předáte opět na letišti, to v případě, že se na něj plánujete vrátit, nebo ho, po předchozí domluvě, vrátíte kdekoliv jinde.

Doporučené články