Kiwi.com zahájí první ročník World Championship of Beaches, soutěž o nejkrásnější pláž světa

O titul se během června utká přes 30 pláží

Praha/Brno, 3. června 2021Online travel-tech společnost Kiwi.com brzy zahájí soutěž World Championship of Beaches, která bude probíhat v podobném duchu jako Mistrovství světa ve fotbale. Celkově se do vyřazovacích kol kvalifikovalo 32 pláží, které budou od 7. června 2021 ve skupinách usilovat o další postup a nejlepší z nich se nakonec utkají o samotné vítězství.

Soupeřit spolu budou nejen známé pláže z oblíbených destinací jako je Řecko, Španělsko, Thajsko či Karibik, ale také pláže z méně známých míst jako je Pákistán, Hongkong či Keňa.

„Myšlenku zorganizovat soutěž World Championship of Beaches nám vnukli naši zákazníci a čtenáři našeho blogu, kteří vyvolali vášnivé diskuze nad článkem, který se věnoval vybraným plážím. Stejně jako je tomu ve fotbale, kde mají fanoušci své oblíbené týmy, tak mají také cestovatelé své oblíbené pláže, ke kterým je často pojí silné citové pouto,“ říká Eliška Řezníček Dočkalová, ředitelka Customer Experience v Kiwi.com.

Pláže, které postoupily do vyřazovacích kol, byly vybrány na základě četného doporučení veřejnosti, stejně tak byla zohledněna rozmanitost pláže, její kouzlo a další kritéria.

Soutěž Kiwi.com World Championship of Beaches proběhne v pěti kolech. První a druhé kolo se uskuteční 7. a 10. června, z nich postoupí 8 vybraných pláží do čtvrtfinálového kola, které proběhne 14. června. Následovat bude semifinále 17. června a finálové kolo, které proběhne 20. června. Vítěz celého šampionátu bude vyhlášen 21. června 2021.

Hlasování bude probíhat v uvedených termínech na instagramovém účtu kiwi.com (@kiwicom247) prostřednictvím příběhů neboli stories, kde se účastníci budou moci zapojit do volby o nejlepší pláž podle vlastních preferencí, čímž pomohou vybrat tu nejlepší ze všech.

O Kiwi.com

Společnost Kiwi.com byla založena v roce 2012 Oliverem Dlouhým a Jozefem Képesim. Travel-tech společnost tak byla vytvořena cestovateli pro cestovatele. Její unikátní algoritmus – virtuální propojování – umožňuje uživatelům kombinovat lety a pozemní přepravu s více než 800 přepravci, včetně těch, kteří spolu standardně nespolupracují. Na Kiwi.com se denně odehraje přes 100 milionů vyhledávání. Společnost celosvětově zaměstnává 2000 lidí.

Doporučené články