Jste sportovec a sháníte bydlení? Poradíme vám to nejlepší

Sport je dřina. Než se dostanete na vrchol, nemáte mnoho peněz, protože vše investujete do své profesní aktivity. Až vyděláte, zase nemáte čas sledovat možnosti investic. Navíc to není váš obor, kterému nemusíte rozumět. Každý sportovec by tak měl mít experta, který mu poradí, jak naložit s penězi.

Kde najdete srovnání hypoték?

Vydělat peníze ve sportu je velká dřina. Jde o profesi, která ovšem nemá celoživotního trvání jako třeba, když jste úředník, prodavač, novinář, lékař. I když se sportovec může věnovat trenérství, aktivní sport na vrcholové úrovni ukončí většinou mezi 30. a 40. rokem. Záleží na druhu sportu, a také na tom, pokud nejste Jaromír Jágr. I ten ale má vrchol sportovní kariéry přece jen déle za sebou. Nicméně, pokud se vrátíme k vydělaným penězům. Mnozí sportovci se většinou nechtějí přeorientovat na jinou profesní sféru, proto by měli investovat. A kam jinam než do nemovitostí. Proto je dobré si udělat třeba srovnání hypoték. Ovšem jelikož nejste expert v oboru, neznáte všechny výhody, možnosti a nemáte ani čas studovat peněžní záležitosti. Navíc jde o obor, kterému ani nemusíte rozumět. Právě s tím vám pomůže poradce.

Podívejte se na porovnání hypoték

Pokud potřebujete nějaký nástroj na porovnání hypoték, nabízí se online kalkulačka. Do ní zadáte výši jistiny, požadované roky splácení, fixaci a vygeneruje se vám výsledek, který vám ukáže výši hypotéky, splátky i onu fixaci. Díky tomu se můžete připravit na jednání se zprostředkovateli hypoték. Je však dobré si vzít s sebou i poradce, který se vyzná v oboru a třeba vás uchrání některých triků bank. Najde pro vás tu nejlepší možnost, kdy výhodně investujete do nemovitosti, a poté s ní budete moct nakládat dle svého, což vám zase rozšíří finanční možnosti. Pokud jste úspěšný člověk, a zejména sportovec, naložte s penězi chytře, protože asi víte, kolik vašich starších kolegů v této sféře pohořelo a dnes jakoby nic nevydělali.

Doporučené články