Dovolená v Chorvatsku nikdy neomrzí – hotely Crikvenica a Novi Vinodolski nabízejí neskutečný komfort a výhled na Jadran

Milovníci vodních radovánek, historických i přírodních drahokamů a pravé letní pohody neodolají dovolené v Chorvatsku. Ruku na srdce. Relaxace v chorvatském přímoří je jako stvořená pro rodiny s malými dětmi, aktivně žijící jedince i seniory, protože nabízí neskutečné množství zábavy i poznání.

Jakmile si rezervujete ubytování v Chorvatsku, můžete se těšit na nekonečný zdroj zábavy ve vodě i na pevnině. Oblíbíte si koupání v Jaderském moři, lenošení na písečných kobercích, výlety po malebném okolí i noční život, na který dlouho nezapomenete.

Cíl trasy? Dechberoucí letovisko Crikvenica!

Útulné hotely v chorvatském přímoří vás překvapí stejně jako zdejší krajina. Hlavními centry jsou Crikvenica, Selce a Novi Vinodolski. Jedná se o oblast od Rijeky až po Karlobag. Jakmile se rozhodnete pro hotely Crikvenica, nešlápnete vedle. Každý den se budete slunit na krásných oblázkových plážích, navštívíte slavnosti spojené s rybářstvím a vyzkoušíte pestrou paletu vodních sportů. Oblíbená destinace Čechů je proslulá dlouhou pláží – Gradska plaža. Pyšní se pozvolným vstupem do moře, dokonce je upravená pro tělesně postižené výletníky. Volné chvíle lze trávit jachtingem, windsurfingem, potápěním, ale také plážovým volejbalem, tenisem a cyklistikou.

Za kulturou i koupáním do Novi Vinodolski

Prahnete-li po odpočinku a lenošení na pláži, ale chtěli byste poznat i historické šperky Chorvatska, navštivte Novi Vinodolski. Vaše kroky povedou k hradu, ke kostelu sv. Filipa anebo do místního muzea. K nejzajímavějším výletním cílům patří Bribir, kde spatříte barokní kostel s unikátním interiérem. Nenechte si ujít ani výlet lodí do Vrbniku, Bašky anebo na ostrov Krk.

Plánování dovolené v Chorvatsku není jen tak, ale hotely a ubytování na Hotely.cz vám představí atraktivní nabídky, kterým nelze odolat.

Doporučené články