Dopřejte svalům regeneraci hořčíkovým olejem

Zřejmě jste zvyklí užívat magnézium ve formě kapslí. Poslední vědecké výzkumy ale ukázaly, že pro svalovou regeneraci je mnohem účinnější tzv. transdermální péče, tedy ve formě tekutiny, gelu, oleje či krému. Konkrétně hořčíkový olej se rychle vstřebává a svalům poté v podstatě okamžitě uleví. Na rozdíl od užití perorálního.

Hořčík neboli magnézium je minerál, který hraje důležitou roli ve formování kostí, zubů, svalových kontrakcí a aktivizaci řady impulzů. Ve tkáních kostí a zubů zdravého člověka je obsaženo zhruba 35 gramů hořčíku.

Hořčík v potravinách

Z potravin s vysokým obsahem hořčíku jmenujme celozrnné obiloviny, poruchy, sóju, mléko, ryby a maso. Spoléhat se na přísun minerálů z potravy ale bývá ošemetné. Nikdy totiž nevíme, jaké množství dané látky konkrétní potravina skutečně obsahuje. Především nešetrné metody konvenčního zemědělství rostliny o přírodní látky významně připravují. Pokud tedy své potíže (bolesti svalů, křeče, ale i úzkostné stavy, neklid a deprese), přičítáte právě nedostatku hořčíku, je rozhodně mna sítě začít ho tělu dodávat ve formě kvalitních doplňků stravy.

Vsaďte na kvalitu

Vaší pozornosti by neměl uniknout čistě přírodní hořčíkový olej z portfolia renomované značky Woldo Health, v jejímž portfoliu najdete výhradně přírodní doplňky stravy té nejvyšší kvality. A hořčíkový olej s přídavkem chloridu hořečnatého není výjimkou.

Přírodní původ a vysoká koncentrace

Kvalita hořčíkového oleje značky Woldo Health spočívá jednak v jeho původu (z bývalých moří oblasti Zechstein), tak i v jeho koncentraci. 5 ml magneziového oleje obsahuje 508 mg hořčíku. Je to právě koncentrace, na kterou byste se při výběru doplňků stavy spolu s jejich původem měli zaměřit především. Ty levné přípravky většinou obsahují právě nízkou koncentraci účinné látky, kvůli níž ho musíte užívat ve větším denním množství. Takový produkt vám tudíž dlouho nevydrží.

Snadné užití

Používání hořčíkového oleje je jednoduché. Přípravek aplikujete na pokožku, necháte absorbovat a po deseti až patnácti minutách jej opláchnete vodou. A vašim svalům hned bude líp.

Doporučené články