Chystáte se na dovolenou? Srovnejte si ceny batohů a kupte si ty nejlepší, které plně využijete

Možná také patříte k těm, kdo si rok co rok po dovolené řeknou, že letos jeli se starými zavazadly naposledy, protože jsou prodřené či jinak poškozené, ošklivé, opravované a velmi špatně se vám díky nim balí. Anebo vás čeká dovolená za měsíc a vy víte, že nutně potřebujete nové cestovní kufry…

Vybrat si nejlepší batoh, kufr nebo sportovní tašku vám pomůže srovnávač batohy.kuryrem.cz. Najdete zde přes 9 000 batohů s parametry, v různých barvách, stylech, nechybí štítky pro snadný výběr kategorií i přehled podobných modelů.

Nové cestovní kufry

Na delší dovolenou je nutné mít cestovní kufry, které mohou být různě velké, a jsou opatřeny kvalitními kolečky. Velmi praktické jsou skořepinové kufry, ideálně dostatečně velké na to, aby pojmuly vaše potřeby, ale zbylo v nich místo i na suvenýry, které si budete chtít z dovolené přivézt.

K velkým patří kufry o objemu více než 130 l, u nichž je dobré sledovat i jejich váhu a rozměry.

Jestliže jedete mimo domov, je dobré mít i kosmetický kufr. Co třeba luxusní skořepinový kosmetický kufr Titan Spotlight Flash Beauty case Wild rose? Má objem 21 l, váží jen 1 400 g a bude vám dělat dokonalou službu po mnoho let.

Praktické palubní zavazadlo

To, co si můžeme vzít do letadla, je značně omezeno. I tak ale budete potřebovat zavazadlo, do kterého si potřebnosti uložíte. Právě proto jsou tady palubní zavazadla. Vybírat můžete z různých velikostí, barev, stylů, způsobů zapínání, zavírání. K cenově příznivým patří palubní zavazadla CABINZERO, kdy za něco málo přes 1 400 Kč koupíte kvalitní, hezké a propracované batohy a sportovní tašky nad 35 l.

Na webových stránkách batohy.kuryrem.cz najdete ale také expediční batohy, dámské kabelky, ledvinky, nákupní tašky, crossbody tašky, aktovky a brašny nebo třeba dětská nosítka. Podívejte se na jednotlivé kategorie a vyberte si zavazadla dle svého vkusu i potřeb. Z naprosto bohaté a různorodé nabídky si určitě vyberete, ať už jste žena nebo muž.

Doporučené články