Ani bláto na cestě vás s chlupáčem nerozdělí!

Také patříte mezi ty pejskaře, případně kočkaře či králikáře, kteří musí svého mazlíka mít stále s sebou? A chtěli byste si také užít výpravu za dobrodružstvím se svým věrným přítelem, aniž by vám radost kazilo zablácené auto od jeho tlapek? Řešení máte téměř na dosah ruky.

Ať už jedete jen za přáteli na příjemné posezení a kávu, chystáte se zdolat vrcholky hor nebo pomalu brázdit údolím, nebyl by to váš mazlík, aby neprozkoumal hloubku vod, překvapení ukryté v každé kaluži a „otevřenou náruč“ zablácených lesních cest i necest.

Takže je více než pravděpodobné, že i poklidná procházka parkem se může zvrhnout v pěkné dobrodružství. A také vždy přemýšlíte, kde byste sehnali kus látky nebo nějaký čistý potok, kde byste alespoň trochu očistili zablácené packy, a vlastně i vodítko, obojek a vůbec celého chlupáče od uší až po konec ocásku? Jak my vám rozumíme!

Přesně pro takové případy, ale i třeba na výstavy nebo jen tak pro případ nouze a očištění vlastních bot, bundy či batohu a jakýchkoliv komponent, které by mohly vyžadovat vaši péči, s sebou můžete vždy vzít malého ale šikovného pomocníka. Je naprosto mobilní a vždy po ruce. Hravě vám pomůže i bez vody či elektrické zásuvky.  A čím je tento pomocník tak výjimečný?

Mobilní tlaková myčka Kärcher OC3 PET BOX je skvělým parťákem na cesty, protože je malá, skladná, ale hlavně praktická. Díky lithium-iontové baterii a odnímatelné nádrži na vodu lze tlakový čistič používat i bez přípojky elektrické energie nebo vody, takže se nemusíte ohlížet po žádných dalších zdrojích.  Navíc LED kontrolka ukazuje stav baterie, takže máte situaci stále ve svých rukách.  Snadno s ní odstraníte nečistoty, prach i nánosy bahna.  Efektivní plochý nízkotlakový paprsek je však k čištěným předmětům mimořádně šetrný. Součástí Kärcher OC3 PET BOX je vířivá tryska s měkkým sprchovacím paprskem i pro citlivější zvířata, kartáč na čištění srsti pro odstraňování silně ulpívajících nečistot a speciální utěrka z mikrovláken. Nečistoty tak necháte přesně tam, kam patří – venku. A autem si nevezete domů příšerku z bažin, ale opět vašeho mazlíčka!

Mrkněte, jak přesně takové zařízení funguje?

https://www.youtube.com/watch?v=W8E8ozyOld8&list=PLX0ZMQ8CP7eR3z_KoEyaoGULS8c_OcdDn&index=23&t=0s

Další chytré tipy na zvládnutí všech dobrodružství v klidu a čistotě naleznete na www.karcher.cz.

Doporučené články